COACHING
PUCK MAATWERK

Op een plezante manier werken aan je persoonlijke groei kan naast in groep ook individueel.
Welk van beide je verkiest is een persoonlijke keuze. Het kan ook zijn dat je voor een specifiek thema
wat intensiever in 1 op 1 wil begeleid worden. Of dat je jezelf gewoon eens extra in de watten wil
leggen.

Daarom bieden we je hieronder een ruime keuze aan Puck sessies op maat. Voor meer informatie
klik je gewoon op de titel van de sessie op maat. Voel je je aangesproken door een van deze
benaderingen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wil je graag kunnen kiezen voor vrijheid en geluk? Beperkende overtuigingen en gevoelens kunnen loslaten? Stress en angst kunnen omzetten in volop genieten van het leven?
In deze sessie zet je de eerste en belangrijkste stap in die richting. Geluk is niet meer iets wat je overkomt, maar iets waar je heel bewust voor kan kiezen.

Kaartleggen heeft altijd tot de verbeelding gesproken. En dat is precies de bedoeling. Ze gebruiken beelden en tekens die in een specifieke combinatie een betekenis krijgen en een richting kunnen aanwijzen.

Aan de hand van een diepgaand gesprek en via kinesiologische testen zoeken we uit welke bloesems op dit moment voor jou geschikt zijn. Ze zullen je ondersteunen en helpen om tot een harmonieus emotioneel leven te komen.

Door middel van verschillende technieken, behandelingen en oefeningen leer je weer helemaal te ontspannen, zodat je weer kan bijkomen en veerkrachtig in het leven kan staan.

De Script As Methode is een effectieve coachingmethode, waarbij je meer inzicht krijgt in je oude patronen en leert deze om te keren tot positieve krachten.

Voor kinderen en hun ouders die eventjes wat hulp nodig hebben... Als ouder hoef je echt niet alles te weten. Je eigen kind staat vaak te dicht bij je zodat je niet zien kan wat er werkelijk speelt.

Je kan een behandeling ondergaan omdat je met een klacht zit, omdat je gespannen bent en moeilijk nog kan ontspannen of omdat je jezelf eens lekker in de watten wilt leggen. Een ding is zeker, je komt er altijd een beetje getransformeerd uit! Benieuwd? Waag eens iets en boek één van onze heerlijke massages of behandelingen.