Puck
Puck

dot separator
Puck

volgende

dot separator

PUCKSCHOOL | WORKSHOP

WINTER ZONNEWENDE

Zondag 18 december van 16.00 u tot 18.00 u

Puck

VIER MEE DE WEDERGEBOORTE VAN HET LICHT EN EEN NIEUW JAAR

Samen vieren we de wedergeboorte van het licht. Vanaf de winter beginnen de dagen weer te lengen en kunnen we beginnen uitkijken naar weer een nieuw jaar en de lichtere seizoenen.
Maar eerst staan we even stil bij onszelf. Het donkere van de winter nodigt uit om even aan introspectie te doen voor we ons klaarmaken voor het nieuwe jaar. Waar staan we en waar willen we naartoe? Het begin van het nieuwe jaar nodigt traditioneel uit tot een maken van goede voornemens. We willen de dingen graag anders en beter gaan doen, groeien naar een betere versie van onszelf.
In deze workshop inspireren we elkaar om onze persoonlijke groei extra kracht bij te zetten. Samen een mantra zingen, luisteren naar een verhaal en creatieve oefeningen doen, laten nieuwe ideeën stromen en verruimen je blik. Een groep is altijd meer dan de som van de delen en werkt daardoor inspirerend en ondersteunend. Je kan weer vol goeie moed en schitterende plannen een nieuw jaar tegemoet!

bullet

PRAKTISCH

- Workshop van ongeveer 2 uur

- Maximum aantal deelnemers: 22

- Bijdrage 15 euro

bullet

LESGEVERS

Rudi en de Elises (Elise Pieck en Elise Vanaudenhove) willen nog eens het beste van zichzelf geven tijdens deze midwinterviering. Rudi's professionele muzikale begeleiding houdt ons op het juiste spoor en hopelijk in de juiste toon. De inspiratie en het enthousiasme van de dames doen de rest.

Puck

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG